- Reklama -
DomůKytaryGibson 70s Flying V Exclusive Olive Drab

Gibson 70s Flying V Exclusive Olive Drab

- Reklama -

Po Les Paulech Standard a Special, „esgéčkách“ a pololubových modelech ES-335 z edice Exclusives Collection v nitro laku kryjícím speciální odstín Olive Drab vyrazil Gibson na trh s dalším zástupcem této produktové řady, nesoucím označení 70s Flying V Exclusive Olive Drab. Na stavbu korpusu i krku s profilem Slim Taper byl použit mahagon, hmatník z indického palisandru o radiusu 12 palců nabízí 22 pražců medium jumbo, ořech Graph Tech široký 43 mm, krémové lemovky hran a klasické poziční akrylátové značky .

Chromovaný hardware sestává z hliníkového struníku stopbar, kobylky tune-o-matic Nashville ze stejného materiálu a ladicích strojků Grover Rotomatics. Dvojici humbuckerů 70s Tribute, upevněných přes jednovrstvý pickguard a klasické rámečky, ovládají nezávislé hlasitosti, třípolohový switch a společná tónová clona s kondenzátory Orange Drop. Potenciometry dostaly tradiční krytky typu Top Hat a logo je stejně jako u předloh ze sedmdesátých let umístěno na velké plastové destičce zakrývající šachtu výztuhy krku.

Oficiální cena se pohybuje okolo 2200 dolarů včetně pevného pouzdra, servisních klíčů a dalších doplňků. Přiložené video demonstruje příbuzný model Flying V Tribute z roku 2020.

- Reklama -
- Advertisment -

Poslední přidané

- Advertisment -

Neuniklo vám?