- Reklama -
DomůKytarySuperstraty FU-Tone FU Pro Series

Superstraty FU-Tone FU Pro Series

- Reklama -

Americká firma FU-Tone, věnující se doposud hlavně výrobě špičkových uzamykatelných vibrat typu Floyd Rose a náhradních součástek k těmto mechanikám, rozšířila svou nabídku o sérii superstratů FU PRO připomínajících koncepci použitou u řady Charvel San Dimas. Olšové tělo je kombinováno s javorovým krkem opatřeným hlavicí ve stylu FU Harpoon a hmatníkem z ebenu či javoru nesoucím 22 jumbo pražců. Vybírat lze z barevných variant Black, Ferrari Yellow nebo transparentních povrchových úprav Natural a Transparent Purple.

Dvojice humbuckerů FU-Tone B/N disponuje magnety Alnico V, ovládání tvoří třípolohový switch, hlasitost a dva malé páčková přepínače rozepínající cívky obou snímačů. Struny kotví v uzamykatelném vibratu FU-Tone FU2 s mosazným sustain L-blokem (42 mm), stopperem, systémem EVH D-Tuna na struně E, titanovými segmenty kamenů a tichými pružinami.

Pro fajnšmekry je připravena také luxusní verze K2-BFD1 s tělem z koriny, kobylkovým humbuckerem EVH a krkovým singlem Seymour Duncan Quarter Pounder. Cena standardních modelů se pohybuje okolo 1100 dolarů včetně kvalitního gig bagu, nástroj z koriny dodávaný s pevným pouzdrem, servisními klíči atd. vyjde na cca 2900 dolarů.

- Reklama -
- Advertisment -

Poslední přidané

- Advertisment -

Neuniklo vám?